Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /storage/content/60/115560/xn--receptfrmedlingen-5zb.se/public_html/config/config.inc.php on line 47 Recept och mat – sökmotor för recept

Om receptförmedlingen

Receptformedlingen grundades 2009. Syftet med webbplatsen är att göra det lättare att hitta bra recept på nätet. Med de enorma informationsmängderna på Internet har det blivit allt svårare att hitta bra recept bland alla receptsajter. Vi började med att bygga en sökmotor enbart för recept. Istället för att söka alla dina favoritrecept en efter en, kan du använda bara vår söktjänst.

Receptformedlingen.se ger dig möjlighet att söka alla recept på ett och samma ställe! Receptförmedlingen är en svensk sökmotor för recept. Sök i frisök eller bläddra och inspireras av recept i de många olika kategorierna. Receptförmedlingens sökmotor effektiviserar ditt receptsök. Genom att söka på en ingrediens, exempelvis ”grädde” eller ”spenat” så visas alla recept som innehåller just det livsmedlet. Databasen utökas hela tiden med nya recept så träffarna blir bara fler och fler

Medlemmar på receptformedlingen har möjlighet att spara sina favoritrecept i en egen receptbok. Då kan du snabbt och enkelt hitta dina bästa recept och även dela med sig av dem till andra. Passa på att bygga upp en egen receptbok på webben, du kommer åt den från vilken dator som helst och när som helst på dygnet. Vill du skriva ut recepten så går det förstås också utmärkt.

Vi hoppas att du uppskattar vår tjänst och finner den användbar. Tveka inte kontakta oss med synpunkter och hur vi kan förbättra oss receptförmedlingen söktjänsten.

Login

E-post adress:
Lösenord:
Glömt ditt lösenord? Klicka Här
close